Lokaler til leie i Værstetorvet 1

Beskrivelse

Værstetorvet 1 er et nytt forretningsbygg i Fredrikstad sentrum. Eiendommen ligger på Værsteområdet, rett ved gangbroen. Værstetorvet 1 har blitt et kompetansehus der Atea, Rambøll, og Griff Arkitektur er noen av leietakerne. I umiddelbar nærhet finner vi Høgskolen i Østfold med 2.000 studenter innen helse- og ingeniørfag.

Værstetorvet 1 er en av tre fremtidige bygninger som rammer inn byrommet Værstetorvet. Herfra når man alle viktige funksjoner i Fredrikstad sentrum innen 10 minutters gange. Værsteområdet er under rask utvikling og vil i løpet av kort tid bestå av en fortettet bystruktur med handel, næring og boliger. Værstetorvet vil som et helhetlig byrom strekke seg fra gangbroen og til Jens Wilhelmsens gate og fungere som områdets svar på Stortorvet på nordsiden av elven. Høsten 2015 ble det lagt kunstisbane på Værstetorvet. En lokalisering ved Værstetorvet er en lokalisering midt i byen, midt i det mest sentrale byutviklingsområdet i Fredrikstad.

Værstetorvet 1 er et nytt bygg med moderne tekniske løsninger og installasjoner. I bygget er det felles kantine med takterasse og felles garderobeanlegg for leietakerne.

Deler av byggets 1. etg inneholder restauranten O’Learys, og i de øvrige etasjene er det kontorlokaler.

Lokalene/innhold

Ledige kontorlokaler:

5. etasje: Byggets øverste etasje er organisert som et åpent kontorfellesskap. Her er det ledig areal til inntil 10 arbeidsplasser.

Ledige lokaler til handel og/eller servering:

1. etasje: Ledig 139 kvadratmeter. I tillegg er det et tilhørende uteareal som er meget godt egnet til uteservering.

Oppgitte arealer er netto leieareal, andel av fellesareal tilkommer.

 

Kontakt:
Øivind Kvammen
Telefon: 99 57 53 46
oivind.kvammen@vaerste.no

Lillann Aas
Telefon: 95 80 33 54
Lill.aas@vaerste.no

Adresse:

Gamle Beddingvei 28
1671 Kråkerøy

Type lokale: Kontor, andre
Areal: 102-370 m²
Byggeår: 2014-15
Energimerking: B