Lokaler til leie i 4. etg. i Helsehuset Fredrikstad

Beskrivelse

Helsehuset Fredrikstad er Norges første Helsehus basert på samhandlingsreformen. Helsehuset Fredrikstad er på totalt 22.000 kvadratmeter og åpnet dørene høsten 2013.  Helsehuset finnes en rekke offentlige og private helseaktører, blant andre Fredrikstad kommune, Volvat, Capio Anoreksi Senter, Unilabs, Apotek 1, tannlege og frisør. Sykehuset Østfold har flyttet inn med blodbank, blodtapping og ambulansestasjon. Helsehuset Fredrikstad forventes å ha ca. 400.000 besøkende årlig.

Beliggenhet

Helsehuset Fredrikstad ligger på Værste-området i Fredrikstad. Fra Helsehuset er det gangavstand til Fredrikstad sentrum (ca 300 meter til gangbroen). Nærmeste naboer er blant andre Høgskolen i Østfold og Fredrikstad Stadion. Eiendommen har god eksponering fra Jens Wilhelmsens gate. Det er god parkeringsdekning i parkeringskjeller og på bakkeplan.

Lokalene/innhold

4.etg: Totalt 220 kvadratmeter, som kan deles i flere mindre leieareal.

Oppgitte arealer er netto leieareal, andel av fellesareal tilkommer.

Lokalene er egnet til kontor og/eller helserelatert behandling. Lokalene er uinnredet og kan tilpasses etter leietakers ønske. I Helsehuset er det felles kantine, møtepool og garderobeanlegg for leietakere.

 

Kontakt:
Øivind Kvammen
Telefon: 99 57 53 46
oivind.kvammen@vaerste.no

Lillann Aas
Telefon: 95 80 33 54
Lill.aas@vaerste.no

Adresse:

Jens Wilhelmsensgate 1
1671 Kråkerøy

Type lokale: Kontor, Andre
Areal: 909 m²
Byggeår: 2013
Energimerking: B