Lokaler til leie i 2. etg. i Helsehuset Fredrikstad

Beskrivelse

Helsehuset Fredrikstad er Norges første Helsehus basert på samhandlingsreformen. Helsehuset Fredrikstad er på totalt 22.000 kvadratmeter og åpnet dørene høsten 2013. I Helsehuset finnes en rekke offentlige og private helseaktører, bant andre Fredrikstad kommune, Volvat, Capio Anoreksi, Apotek1, Tannlege og Frisør. Mars 2015 kommer også Sykehuset Østfold med blodbank, jaboratorium og ambulansestasjon. Helsehuset Fredrikstad forventes å ha ca. 400.000 besøkende årlig.

Beliggenhet

Helsehuset Fredrikstad ligger på Værste-området i Fredrikstad. Det er fra Helsehuset gangavstand til Fredrikstad sentrum (ca. 300 meter til Gangbroen). Nærmeste naboer er blant andre Høgskolen i Østfold og Fredrikstad Stadion. Eiendommen har god eksponering fra Jens Wilhelmsens gate. Det er god parkeringsdekning i parkeringskjeller og på bakkeplan.

Lokalene/innhold

2.etg: 381 kvadratmeter

Lokalene ligger nordvendt rett ved restaurant/kantine.

Stor terrasse direkte tilknyttet lokalene. 

Lokalene er egnet til kontor og/eller helserelatert behandling. Lokalene er uinnredet og kan tilpasses etter leietakers ønske. I Helsehuset er det felles kantine, møtepool og garderobeanlegg for leietakere.

Oppgitte arealer er netto leieareal, andel av fellesareal tilkommer.
 

 

Kontakt:
Øivind Kvammen
Telefon: 99 57 53 46
oivind.kvammen@vaerste.no

Lillann Aas
Telefon: 95 80 33 54
Lill.aas@vaerste.no

Adresse:

Jens Wilhelmsensgate 1
1671 Kråkerøy

Type lokale: Kontor, Andre
Areal: 381 m²
Byggeår: 2013
Energimerking: B